Lessen

Wil je graag dwarsfluit leren spelen, noten leren lezen, etc. Dat kan! Fluit & zo verzorgt lessen voor kinderen en volwassenen.

Dwarsfluitles

Je kunt bij Fluit & zo terecht voor dwarsfluitlessen voor beginners en gevorderden. Fluit & zo biedt tevens de mogelijkheid tot het behalen van de erkende diploma’s A, B, C en D via Kunstbalie te Tilburg. Naast dwarsfluitlessen is er ook een mogelijkheid tot het volgen van les op de altfluit en de piccolo.

Blokfluitles of les op het pijperfluitje

De blokfluit is een perfect instrument voor zeer jonge kinderen om kennis te maken met muziek. Het spreekt makkelijk aan en je kunt al snel leuke liedjes spelen. Al spelenderwijs leer je ook het muziekschrift kennen. Blokfluitles is al mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar, mits het kind de interesse heeft en de concentratie kan opbrengen.

Een andere mogelijkheid voor jonge kinderen is te starten met de pijperfluit. Dit is een klein dwarsfluitje met als voordeel dat het aanblazen en de grepen overeenkomen met het bespelen van een 'grote' dwarsfluit. De overstap naar de grote fluit zal daardoor zeer makkelijk zijn.

        
Het pijperfluitje                                                     Blokfluitles aan jonge kinderen

Theorieles

Wil je graag noten leren lezen? Wil je extra hulp bij het leren van de theorie voor de examens A, B, C of D? Wil je training in luistervaardigheid en solfège? Wil je hulp voor het behalen van je toelatingsexamen aan het conservatorium? Fluit & zo biedt theorieles op maat.


Leerlingen tijdens hun les op Muziekschool Grensland

Informatie en lesprijzen

Alle lessen worden gegeven in ’s-Hertogenbosch. Heb je vragen of wil je informatie over de lesprijzen? Neem dan contact op via de contactpagina.